Konsert · Nyheter

Moondance med Grenland Brass

Moondance med Grenland Brass

Når ikke publikum kan komme til oss så får vi komme til publikum, hver for oss, men sammen.
Takk til:
Porsgrunn kommune, Idar Torskangerpoll, Tommy Sørby, Sissel Langelo Myrvang, Elina Maria Slåsletten Fosshaug, Marianne Fosshaug, Frode Myrvang, Nicolas Donoso Kroff, Henrik Rosenvold, Stine Strand Rosenvold, Fred Are Johannessen, Lars Kvålo, Agnes Maria Kopperud Myrbakk, Daniel Haugen, Bjørg Hokstad Ahlbom, Mette Skarre Abrahamsen, Anne Ragnhild Stensrud, Erik Krum Hansen, Charlotte Iren Snippen
🎺🎶🎵🎼
Vi i Grenland Brass har nå i over ett år stort sett ikke hatt mulighet til å treffes fysisk for å spille. Men vi har møttes digitalt på Teams slik mange andre har gjort på jobb, her har vi fått gledelig gjensyn med hverandre og har hatt mulighet til å snakke musikk.
Selv om vi ikke har fått spilt sammen, har vi fått sett hverandre, snakket sammen og kommet med tips om ting vi kan øve på hjemme.
Nå i våres var vi så heldige å få mulighet til å spille inn et stykke digitalt. Dette har vært veldig gøy for medlemmene hvor også tidligere medlemmer har bidratt. Her har vi sittet hjemme og øvd på stykket, delt korte sekvenser fra stemmene våre på sosiale medier, og fått tips og innspill fra dirigent og medlemmer.
Dette har vært en veldig lærerik og morsom prosess hvor vi har lært mye.

Nå er vi stolte over å kunne presentere Moondance av Van Morrison, arrangert av Idar Torskangerpoll. Håper alle vil dele, like og kommentere videoen vår.

Grenland Brass er et brassband som samler medlemmer fra hele Grenland, men vi har også medlemmer som kommer fra gamle Vestfold. Vi er et konsertkorps, og reiser blant annet til NM i Bergen i februar hvert år, noe som er en stor opplevelse for alle musikanter. Vi gjør også konserter i Skien og Porsgrunn hvor vi fremfører variert musikk. Vi ønsker å dele musikkglede i hele Grenland og for medlemmene våre.

Vi har god plass til nye medlemmer, og planlegger oppstart med øvelser fra og med tirsdag 17. august kl 18:45 på Vestsiden skole i black box. Alle er hjertelig velkommen til å bli med oss.
Vi trenger spesielt euphonium, baryton, kornetter, Bb-bass og perkusjon. Har du lyst til å prøve deg, eller kjenner noen som burde, bare ta kontakt!